katten

Katten, in Nederland lopen er meer dan 2,5 miljoen rond. Daarmee is de kat het meest gehouden huisdier in ons land. Het vriendelijke karakter spreekt veel katteneigenaren aan. Maar welke soorten katten bestaan er? Hoe voed je een kitten op de juiste manier op en verzorg je deze dieren door de jaren heen? En wat te doen als hij ziek wordt of zich raar gedraagt? Lees hier alles over de verzorging, het gedrag en de opvoeding van katten!

Populair

Hoe oud wordt een kat?

Wie een kat aanschaft dient er rekening mee te houden dat het dier vele jaren bij je zal blijven en dus ook zorg vraagt. Maar hoe oud worden katten nu eigenlijk precies?

Verder lezen

Kat ontwormen

hoe vaak dien je te ontwormen? En welk middel gebruik je hiervoor? Lees in dit artikel alles over het ontwormen van je kat of kitten.

Verder lezen

Op onze nieuwsbrief abonneren

Schrijf je in voor de Dierennieuws nieuwsbrief!

Kattenrassen

Informatie over katten

kattengedrag

Katten, het zijn eigenwijze dieren. Ze doen wat ze willen en kunnen af en toe erg humeurig zijn. Maar wat betekenen de signalen die katten afgeven? Wat zegt het over de stemming van het dier? Lees hier alles over het gedrag dat katten vertonen en wat het betekent!
Artikelen in kattengedrag

tips & weetjes

Haal nog meer uit je kat met deze informatie! De leukste tips en weetjes over katten vindt je hier. Voeding, opvoeden en gezondheid, lees hier alles wat je moet weten over katten!
Artikelen in katten tips & weetjes