Honden

Honden zijn de ultieme gezelschapsdieren voor velen. Ze zijn aanhankelijk, trouwe metgezellen en je kunt ook nog eens gezellig met ze op stap. Niet voor niets lopen er in Nederland meer dan twee miljoen honden rond als huisdier. Maar hoe verzorg je het dier? Wat betreft de opvoeding? En welke hondenrassen bestaan er eigenlijk? Lees in onze artikelen het antwoord op al deze vragen!

Populair

Graanvrij hondenvoer

Graanvrij hondenvoer wordt steeds populairder. Hondenbrokken zonder granen zouden beter zijn voor de hond en voordelen hebben voor de gezondheid…

Verder lezen

Hondennamen

Leuk! Een puppy uitzoeken! Een leuk hondje gekozen? Dan is het nu tijd een naam voor het beestje te kiezen….

Verder lezen

Op onze nieuwsbrief abonneren

[mailpoet_form id=”2″]

Hondenproducten

Wanneer je een hond aanschaft zul je ook een hoop hondenspullen nodig hebben. Hieronder vind je informatieve artikelen voor een aantal van de belangrijkste producten die iedere hondeneigenaar nodig heeft vol met handige tips, Zo koop je altijd het best passende product voor jouw hond!


Populairste hondenrassen


Informatie over honden

hondengedrag

Het gedrag van honden is vaak lastig te doorgronden. Lees hier alles over het gedrag dat honden vertonen en wat het betekent!
Artikelen in Hondengedrag

gezondheid hond

De gezondheid van je hond is alles voor je! Je wilt niets liever dan een gezond maatje. Lees hier alles over de gezondheid van je hond.
Artikelen in Gezondheid hond

samen uit

Samen uit, samen thuis: neem je hond overal mee naartoe! Met deze tips ga je er samen gezellig en veilig op uit!
Artikelen in Samen uit

tips & weetjes

De leukste tips en weetjes over honden vindt je hier. Voeding, wandelen en training, haal alles uit je hond met deze artikelen!
Artikelen in Honden tips & weetjes