Honden

Honden zijn de ultieme gezelschapsdieren voor velen. Ze zijn aanhankelijk, trouwe metgezellen en je kunt ook nog eens gezellig met ze op stap. Niet voor niets lopen er in Nederland meer dan twee miljoen honden rond als huisdier.

Maar hoe verzorg je het dier? Wat betreft de opvoeding? En welke hondenrassen bestaan er eigenlijk? Lees in onze artikelen het antwoord op al deze vragen!Populair

etende hond

Graanvrij hondenvoer

Graanvrij hondenvoer wordt steeds populairder. Hondenbrokken zonder granen zouden beter zijn voor de hond en voordelen hebben voor de gezondheid…

Hondennamen

Leuk! Een puppy uitzoeken! Een leuk hondje gekozen? Dan is het nu tijd een naam voor het beestje te kiezen….

Vuurwerkvrije vakantieparken

Er even lekker rustig tussenuit tijdens de jaarwisseling? Kies voor een van de vuurwerkvrije vakantieparken, in eigen land of het buitenland!


Hondenproducten

Wanneer je een hond aanschaft zul je ook een hoop hondenspullen nodig hebben. Hieronder vind je informatieve artikelen voor een aantal van de belangrijkste producten die iedere hondeneigenaar nodig heeft vol met handige tips, Zo koop je altijd het best passende product voor jouw hond!


Informatie over honden

Opvoeding hond

Bij het opvoeden van een hond komt veel kijken, van socialisatie tot gehoorzaamheidstraining. Lees alles over de opvoeding van een pup.

Populaire artikelen:

Verzorging

Van trimmen tot de juiste voeding en chippen van een hond: het verzorgen van een hond vraagt wel wat van je. Lees hier alles over de verzorging.

Populaire artikelen:

Gezondheid

De gezondheid van je hond is alles voor je! Je wilt niets liever dan een blij en gezond maatje. Lees hier alles over de gezondheid van je hond.

Populaire artikelen:

spelende puppies

Aanschaf hond

Aanschaffen van een hond is niet altijd even makkelijk: adopteer je een hond uit het asiel of ga je voor een pup bij een fokker?

Populaire artikelen:

man met loslopende hond

Eropuit met je hond

Samen uit, samen thuis: neem je hond overal mee naartoe! Met deze tips ga je er samen gezellig en veilig op uit!

Populaire artikelen:

Meer over honden:


Populairste hondenrassen