Konijnen

Een konijn, voor veel kinderen is dit het ultieme knuffeldier! Zacht, pluizig en lief. Van kleine dwergkonijnen tot grote Vlaamse reuzen, het zijn populaire huisdieren. Maar waarop moet je letten als je een konijn aanschaft? En hoe verzorg je een konijn? Wat voor eten geef je een konijn wel? En vooral wat juist niet? Lees in de artikelen over konijnen het antwoord op al deze vragen!


Populair

Bevroren drinkfles konijn voorkomen

Een konijn kan niet altijd verkoeling zoeken. Hoe zorg je ervoor dat je konijn het niet te warm krijgt? Met deze tips….

konijn met speelgoed

Speelgoed voor je konijn; welke speeltjes vind ‘ie het leukst?

Speelgoed voor konijnen, tegenwoordig is het in alle soorten en maten te verkrijgen. Maar welke speeltjes zijn nu echt leuk voor konijnen? En welke speeltjes zijn goed voor…

konijn wast zichzelf

Konijn wassen [stappenplan]

Hoe en waarmee moet je je konijn wassen? En hoe doe je dat op een manier dat het diertje er geen last van heeft? Lees alles over het schoonhouden van de vacht van je konijn.


Informatie over konijnen

Een konijn als huisdier kan veel vragen oproepen. Waar moet ik allemaal op letten bij de aanschaf? Wat heb ik allemaal nodig wanneer ik een konijntje ga kopen? En hoe verzorg ik het diertje vervolgens? Onderstaande informatie helpt je bij al deze vragen!


Tips & weetjes

De leukste tips en weetjes over konijnen vindt je hier. Voeding, random feiten en weetjes, haal alles uit je konijn met deze artikelen!
Artikelen in konijnen tips & weetjes


Konijnenrassen