Over Dierennieuws

Wij Nederlanders zijn gek op dieren. Ongeveer de helft van de huishoudens heeft dan ook één of meerdere huisdieren. Honden, katten, knaagdieren en vissen zijn het populairst; we hebben er gazamenlijk miljoenen! En we willen allemaal het beste voor onze vriendjes.

Maar helaas is het voor ons als baasjes niet altijd even gemakkelijk onze huisdieren te doorgronden. Waarom miauwt je kat constant? Hoe voed je een hond nu het best op? En wat voor lekkers kun je je konijn eigenlijk wel en niet voorschotelen? Weet jij het antwoord op al deze vragen? Waarschijnlijk niet. We zijn nu eenmaal niet allemaal dierenexperts!

Bij Dierenieuws gaat de gezondheid van dieren ons aan het hart! Onze missie is van ieder baasje een mini dierspecialist te maken. Allemaal zodat jij je dier nog beter kunt doorgronden en verzorgen. Op Dierennieuws.nl lees je alles over dieren, voor dieren, door dieren.. Nee, dat laatste is natuurlijk niet waar.. Maar hier staat wel alles in het teken van dieren en de gezondheid van onze vriendjes. En niet alleen huisdieren, maar ook wild krijgt regelmatig aandacht. Want alle dieren doen ertoe! Daar staat Dierennieuws voor!