Black Friday 2020 dierenaanbiedingen

Vandaag (27 november) is het weer Black Friday! Dierennieuws zet de hoogte kortingen en leukste acties voor huisdieren en hun baasjes op een rijtje. Verschillende dierenwinkels en warenhuizen hebben namelijk ook leuke aanbiedingen op dierenproducten. In dit artikel zetten we de aantrekkelijkste acties voor huisdieren op een rijtje zodat je kunt proifteren van de beste deals tijdens deze dag!

Black Friday?

Black Friday, deze jaarlijkse dag met extreme kortingen is een aantal jaren geleden over komen waaien vanuit de VS. Daar is het al jaren traditie dat alle winkels de dag na Thanksgiving stunten met hoge kortingen. Inmiddels begint Nederland aan het begrip te wennen en wint de actiedag sterk aan populariteit. Steeds meer winkels gaan erin mee en komen met aantrekkelijke kortingsacties, zo ook verschillende dierenwinkels!

Pets placebol.comPets placeZooplusBrekz

Kortingsacties dierenwinkels

Onderstaand de interessantste aanbiedingen. Vandaag wordt het overzicht regelmatig bijgewerkt, kom dus zeker nog een keer langs! Zelf een aanbieding gespot die hier nog niet staat vermeld? Laat het weten via het contactformulier of onze Facebook pagina!


MedPets – korting op geselecteerde producten

Pets place
Ook Medpets heeft mooie aanbiedingen voor alle populaire diersoorten. De korting werkt bij deze winkel met een speciale kortingscode via onderstaande banner:

Of bekijk direct de speciale aanbiedingen voor jouw dier:
Katten Honden Overige diersoorten


Pets Place “Pets Friday” actie

Pets place“Pets Friday”, de actie van Pets Place, begint niet pas op vrijdag, maar naar aanloop van de officiële Black Friday-vrijdag hebben ze dagelijks al leuke aanbiedingen om een beetje warm te lopen. Twee weken lang goede aanbiedingen! Er zitten interessante aanbiedingen tussen, waaronder bijvoorbeeld tweede gratis (1+1) op Science Selective konijnen- en knaagdierenvoer en hoge kortingen op dierenvoer van Purina, Royal Canin, Prince ProCare, Prins en Smolke.
Pets Place - Pets Friday Black Friday 2020

Bekijk de aanbiedingen


Hoge kortingen bij Brekz

Brekz1 + 1 gratis en tweede halve prijs op heel veel producten! + kortingen tot 50% korting op natvoer voor katten van Renske
Een kleine greep uit de aanbiedingen:

Black Friday 2020Black Friday 2020Black Friday 2020Black Friday 2020Black Friday 2020Black Friday 2020

Bekijk alle aanbiedingen


bol.com Black Friday dierenaanbieding

bol.comOok bol.com heeft in hun dierenwinkel aantrekkelijke kortingen! De actie liep op 24 november met extra hoge kortingen op dierbenodigdheden en diervoeding van bekende merken. Nu de hoofdactie voor dierenproducten voorbij is, zijn er nog altijd interessante aanbiedingen over!

bol.com black friday dierbenodigdheden
Bekijk de dierenbenodigdheden acties

bol.com black friday diervoeding
Bekijk de dierenvoeding acties


ZooPlus – “wordt een jager”

ZooplusOok Zooplus heeft een leuke campagne: “Wordt een jager! – Jaag op Black Friday deals”. Voor alle veelvoorkomende diersoorten zijn producten geselecteerd. Zo ontvang je op vele populaire merken honden- en kattenvoer 10 euro korting of gratis extra inhoud. Maar wees er snel bij, op = op!
Zooplus Black Friday 2020

Bekijk de aanbiedingen


Hoge kortingen en win bij Plein

Win levenlang gratis honden- of kattenvoer bij aankoop van een verpakking bij plein!

Niet alleen hoge kortingen op voeding, speelgoed en accessoires voor allerlei diersoorten, maar je maakt bij aankoop van een verpakking CaroCroc dierenvoer nu ook nog eens kans op een levenlang gratis voeding voor je hond of kat!
Bekijk de actie

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *