Black Friday dierenaanbiedingen

Aanstaande vrijdag is het weer Black Friday! Dierennieuws zet de hoogte kortingen en leukste acties voor de baasjes van huisdieren op een rijtje. Verschillende dierenwinkels en warenhuizen hebben namelijk ook leuke aanbiedingen op dierenproducten. In dit artikel zetten we de aantrekkelijkste acties voor huisdieren op een rijtje zodat je kunt proifteren van de beste deals tijdens deze dag!

Black Friday?

Black Friday, deze jaarlijkse dag met extreme kortingen is een aantal jaren geleden over komen waaien vanuit de VS. Daar is het al jaren traditie dat alle winkels de dag na Thanksgiving stunten met hoge kortingen. Inmiddels begint Nederland aan het begrip te wennen en wint de actiedag sterk aan populariteit. Steeds meer winkels gaan erin mee en komen met aantrekkelijke kortingsacties, zo ook verschillende dierenwinkels!

Kortingsacties dierenwinkels

Onderstaand de interessantste aanbiedingen. De komende dagen houden we dit overzicht constant bij, kom dus zeker nog een keer langs! Zelf een aanbieding gespot die hier nog niet staat vermeld? Laat het weten via het contactformulier of onze Facebook pagina!

Pets Place “Pets Friday” actie

Pets place“Pets Friday”, de actie van Pets Place, begint niet pas op vrijdag, maar naar aanloop van de officiële Black Friday-vrijdag hebben ze dagelijks al leuke aanbiedingen om een beetje warm te lopen.
Pets Place - Pets Friday Black Friday actie 2018

Bekijk de aanbiedingen

bol.com Black Friday dierenaanbieding

bol.comOok bol.com heeft in hun dierenwinkel een aantrekkelijke actie! Honden- en kattenvoer en snacks zijn flink afgeprijsd met kortingen tot 30%! Verschillende bekende merken doen mee, dus sla nu extra voordelig de voeding voor je huisdier in!

bol.com actie kattenvoedingbol.com actie hondenvoeding

Bekijk de kattenaanbiedingen  Bekijk de hondenaanbiedingen

GPS tracker huisdieren
Tot maar liefst 70% korting op slimme dierenaccessoires bij bol.com
Smart home, slimme innovaties waarmee allerdaagse voorwerpen door middel van elektronica slim gemaakt worden. Wat heeft dit met dieren te maken? Alles! Bij bol.com zijn slimme dierenaccessoires tot maar liefst 70% afgeprijsd! Denk aan GPS trackers waarmee je op een kaartje altijd ziet waar je hond of kat zich bevindt of kattenluikjes die alleen jouw kat binnenlaten.

Bekijk de smart huisdierenaanbiedingen

ZooPlus Black Friday actie

ZooplusOok Zooplus heeft leuke aanbiedingen geselecteerd. Voor alle veelvoorkomende diersoorten zijn producten geselecteerd, maar wees er snel bij!
Zooplus Black Friday actie 2018

Bekijk de aanbiedingen

30% korting op verschillende voeding en tot 50% korting op speeltjes bij Huisdierplein

Daarnaast krijg je met kortingscode “BLACK181” via onderstaande button nog eens 5% extra korting op je hele bestelling!

Bekijk de aanbiedingen

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *