Black Friday aquarium aanbiedingen

Vandaag is Black Friday, de dag dat heel Nederland op koopjesjacht gaat. De dag dat heel veel winkels stunten met hoge kortingen en mooie aanbiedingen. Ook de dag om misschien wel voor een kleine prijs een nieuw aquarium op de kop te tikken! Op deze pagina een overzicht van de beste aquarium aanbiedingen.

Het overzicht wordt gedurende de week regelmatig bijgewerkt zodat je altijd de beste aanbiedingen actueel hebt. Mis de aanbiedingen niet en wees erbij voor ze uitverkocht zijn!


Pets placebol.comPets placeZooplusBrekz


Juwel Primo 110 Aquarium – 110 L

Juwel Primo 110 Aquarium
Juwel Primo 110 Aquarium

  • Afmetingen: 81 x 36 x 45 cm
  • 110 L
Juwel Primo 110 Aquarium Nu met € 134 korting!


Akvastabil Fusion aquarium 250L

Akvastabil Fusion aquarium 250L
Akvastabil Fusion Aquarium 100 is een strak aquarium met minimalistische vormgeving. Dankzij de aluminium behuizing is het een uiterst sterk en mooi geheel. Daarnaast blinkt het aquarium uit in gebruiksgemak: de kleppen van het aquarium zijn volledig te verwijderen. Dit geeft je alle ruimte om aan het aquarium te werken. De lichtkap is volledig geseald. Daardoor is er geen ruimte voor condensontwikkeling en algvorming. In het frame zijn twee optionele openingen aanwezig waar slangen en kabels doorheen geleid kunnen worden.

  • Afmetingen: 100 x 50 x 54 cm
  • Minimalistisch design
  • Bouw van aluminium
Akvastabil Fusion aquarium 250L Nu met € 134 korting!

Naast bovenstaande topaanbieding heeft Petsplace nog verschillende andere aquaria in de aanbieding. Bekijk alle aquarium-aanbiedingen via onderstaande banner:

BLack Friday 2021 aanbiedingen Petsplace