Black Friday aquarium aanbiedingen

Vandaag is het weer zover, het is Black Friday, de dag dat heel Nederland op koopjesjacht gaat. De dag dat heel veel winkels stunten met hoge kortingen en mooie aanbiedingen. Ook de dag om misschien wel voor een kleine prijs een nieuw aquarium op de kop te tikken! Op deze pagina een overzicht van de beste aquarium aanbiedingen.

Het overzicht wordt gedurende de dag regelmatig bijgewerkt zodat je altijd de beste aanbiedingen actueel hebt. Mis de aanbiedingen niet en wees erbij voor ze uitverkocht zijn!

– Laatste update: vrijdag 25 november 2022, 10:02u


Pets place
Pets place
Zooplus
Brekz

Hoge korting op heel veel aquarium accessoires en visvoeding – korting tot 67%

Amazon heeft hoge kortingen op heel veel accessoires voor aquaria en visvoeding. Aquariumpompen, aquariumverlichting, aquarium watertests, PH-waarde behandeling, natuurlijke aquariumsubstraat, algencontrole, ruitenreinigers en filters, heel veel accessoires voor ieder soort aquarium zijn extra scherp geprijsd. Daarnaast zijn er hoge kortingen op heel veel producten van merken als Tetra, Fluval en JBL.


Tetra Test 6 in 1 – watertest

-27% korting! – #1 bestseller


Tetra EasyCrystal FilterPack 250/300

-57% korting!


JBL PROTEMP S 50

-34% korting!


Tetra Pro energy – tropische vissen

-67% korting!


Fluval E50 aquariumverwarming

#1 bestseller


Bekijk alle aanbiedingen


Juwel Primo 110 Aquarium – 110 L

Juwel Primo 110 Aquarium

Juwel Primo 110 Aquarium

  • Afmetingen: 81 x 36 x 45 cm
  • 110 L

Juwel Primo 110 Aquarium

Nu met € 134 korting!

Nu voor slechts € 144,00


bekijk alle aquarium aanbiedingen bij bol.com


Akvastabil Fusion aquarium 250L

Akvastabil Fusion aquarium 250L

Akvastabil Fusion Aquarium 100 is een strak aquarium met minimalistische vormgeving. Dankzij de aluminium behuizing is het een uiterst sterk en mooi geheel. Daarnaast blinkt het aquarium uit in gebruiksgemak: de kleppen van het aquarium zijn volledig te verwijderen. Dit geeft je alle ruimte om aan het aquarium te werken. De lichtkap is volledig geseald. Daardoor is er geen ruimte voor condensontwikkeling en algvorming. In het frame zijn twee optionele openingen aanwezig waar slangen en kabels doorheen geleid kunnen worden.

  • Afmetingen: 100 x 50 x 54 cm
  • Minimalistisch design
  • Bouw van aluminiumNaast bovenstaande topaanbieding heeft Petsplace nog verschillende andere aquaria in de aanbieding. Bekijk alle aquarium-aanbiedingen via onderstaande banner:

BLack Friday 2021 aanbiedingen Petsplace