Vuurwerkvrije jaarwisseling met je huisdieren bij Landal GreenParks

Is je kat ieder jaar tijdens oud en nieuw weer doodsbang voor alle knallen? Weet je hond van angst niet meer waar hij het zoeken moet door al het vuurwerk? Landal GreenParks geeft je de mogelijkheid om samen met je kinderen en huisdier te ontsnappen aan het geknal en eens écht van de jaarwisseling te genieten!

Geen geknal en geen vuurpijlen

Veel huisdieren zijn bang voor harde en vreemde geluiden. Het lastige is echter dat je huisdier jou niet kan vertellen wat er nu daadwerkelijk zo eng is aan deze geluiden. En helaas blijkt maar al te vaak dat het vrijwel onmogelijk is je huisdier goed aan vuurwerk te laten wennen. Een uitweg is in die situatie ideaal! En deze uitweg biedt Landal GreenParks inmiddels al een aantal jaren!

Waar kun je naartoe om vuurwerkvrij oud en nieuw te vieren?

Gezien het grote aantal mensen in Nederland met huisdieren is de vraag naar een vuurwerkvrije jaarwisseling groot. Landal heeft om die reden een aantal parken zo in gericht dat een vuurwerkvrij verblijf tijdens de jaarwisseling mogelijk is. Uiteraard zijn mensen die niet van vuurwerk houden van harte welkom, maar het concept is vooral bedoeld voor mensen met kinderen en huisdieren die niet houden van de harde knallen die gepaard gaan met de jaarwisseling.

Vuurwerkvrije vakantieparken

Verschillende vakantieparken van Landal GreenParks zijn daarom tijdens de jaarwisseling een heerlijke en rustige vakantiebestemming voor huisdiereneigenaren. In het hele land zijn verschillende parken rustig tijdens de jaarwisseling. Landal Coldenhove, Landal Miggelenberg (beiden in Gelderland) en Landal Orveltermarke (Drenthe) zijn enkele van de parken waar een rustige jaarwisseling voor mens en dier gegarandeerd is.

Voor een compleet overzicht van alle vuurwerkvrije vakantieparken, zie de website van Landal:

landal greenparks logo
Bekijk vuurwerkvrije parken

Niet van plan weg te gaan met oud en nieuw? Lees dan onze tips om oud en nieuw zo aangenaam mogelijk te maken voor je hond en kat:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.