Dierendagacties 2019

Oktober is aangebroken, dat betekent weer bijna dierendag! De dag waarop we allemaal onze huisdieren lekker in het zonnetje zetten met wat extra aandacht en liefde. En daar hoort natuurlijk ook wat lekkers of een leuk speeltje bij!
Traditiegetrouw hebben veel dierenwinkels ook weer leuke acties om de huisdieren extra te verwennen. Wij hebben alle dierendagacties verzameld. Hieronder de leukste acties en ideeën op een rijtje:


Hoge korting op dierenproducten bij bol.com

bol.comNiet alleen je huisdier wordt hier blij van, maar jij natuurlijk ook! Goed voor je portemonnee: 30% korting op heel veel dierenartikelen. Van voeding tot snacks tot speelgoed. Verwen je hond, kat of ander huisdier nu extra voordelig!
Bekijk aanbiedingen


Gratis smulpakket bij medpets

medpetsBestel voor minimaal 39 euro aan producten en minimaal een katten- of hondenproduct en je ontvangt helemaal gratis een smulpakket voor je huisdier! Wees er wel snel bij voor de pakketten op zijn!
Bekijk aanbiedingen


Verwenpakketten voor ieder huisdier bij petsplace!

PetsplaceVerwenpakketten met lekkers voor je huisdier met een mooie korting. Niet alleen voor konijn, hond of kat, maar ook paarden, vogels, knagers en zelfs voor vissen is een eigen pakket beschikbaar vol met lekkere en leuke artikelen.
Bekijk aanbiedingen


Aanbiedingen vanaf 1 euro bij Zooplus!

ZooplusEen heleboel producten vanaf 1 euro voor een voordelige dierendag. Geen speciale dierendagactie, maar wel super interessant! Daarnaast lopen er verschillende andere acties, bekijk ze via onderstaande link:
Bekijk aanbiedingen


5 euro korting & 15% korting op snacks bij huisdiersuper!

HuisdiersuperKorting op korting! Je ontvangt niet alleen 15% korting op snacks voor veel diersoorten, maar ook nog ‘s 5 euro wanneer je minimaal 25 euro uitgeeft!
Bekijk aanbiedingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.