Design krabpalen, 10 leuke voorbeelden

Een goede krabpaal is onmisbaar wanneer je een (jonge) kat in huis hebt. Af en toe moet het dier zijn energie kwijt en nagels scherpen. Een krabpaal voorkomt dat de meubels krabobject van keuze worden. Past een standaard krabpaal niet bij je huis? Kies voor een design krabpaal, een uniek element in je inrichting. In dit artikel een aantal van de opvallendste en leukste krabpalen in unieke vormen en bijzondere designs.


10 – Krabpaal in sardineblikje design

Waar maak je een kat nou blijer mee dan een heerlijk geurend visje? Natuurlijk geen echt visje, maar een krabpaal in vorm van een sardineblikje zal zeker de aandacht van je kat krijgen!

Bekijk


9 – Cactus krabpaal

Deze doet het in ieder modern interieur goed, een design krabpaal in de vorm van een cactus! Gelukkig voor je kat niet uitgerust met scherpe stekels, maar met stevig touw waar het dier zich lekker op kan uitleven.

Bekijk


8 – Houten design krabpaal

Naast de kartonnen, grappige krabpalen zijn er ook varianten die er vooral mooi uitzien. Deze houten krabpaal is daar zeker een voorbeeld van en is echt een toevoeging voor de hippe woonkamer!

Bekijk


7 – Krab-cube

Katten houden van dozen, het liefst kruipen ze er direct in. Deze unieke krabpaal combineert de aantrekkingskracht van dozen met een handige krabpaal. Je kat zal zich er prima in vermaken!

Bekijk


6 – Krab toren met verschillende plateau’s

Een houten krabpaal waar je kat op verschillende plateaus het overzicht kan houden in de kamer, wat wil een kat nog meer? En hij ziet er nog mooi uit ook! Win-win!

Bekijk


5 – Krabpaal in vorm van blik

Het design van deze krabpaal past leuk binnen een hip en modern interieur. Dit krabmeubel biedt niet alleen veel krabplezier, je kat kan zich er ook goed in verstoppen of er lekker een dutje in doen.

Bekijk


4 – Krabhuisje

Een eigen huisje voor je huisdier, dit krabhuisje is gemaakt van hout en heeft een lekker hangmatje voor het dier. Na een flinke krabbeurt kan hij lekker luieren in zijn eigen hangmat!

Bekijk


3 – Krabbol

Een krabpaal is zooo 2010…, kies voor een krabbol! Je kat zal er niet alleen veel plezier van hebben, de onverwachte vormgeving maakt het een ware aanwinst voor je interieur!

Bekijk


2 – Cassettebandje krabpaal

Cassettebandjes, je kat zal ze nooit meegemaakt hebben, maar jijzelf hebt er mogelijk mooie herinneringen aan. Dit krabelement is een super leuke toevoeging aan ieder retro interieur! Klinkt dat niet als muziek in de oren?

Bekijk


1 – Krabpaal en krukje

En last but not least, een zeer praktisch, maar uiterst leuk uitziend krabmeubel. Dit krukje doet tevens dienst als object waaraan je vriendje zijn nagels kan scherpen of lekker relaxt een dutje in kan doen!

Bekijk

petrebels krabpaal krukje bruin bont

Als je ziet hoeft een krabpaal geen saai of lelijk object te zijn. Ze bestaan in bijzondere, leuke en stijlvolle varianten die niet alleen een grote aantrekkingskracht op je kat hebben, maar ook een ware eyecatcher in je interieur zijn! We hopen dat we je met deze tien leuke voorbeelden een beetje op weg hebben kunnen helpen en wat inspiratie hebben kunnen geven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.