Design kattenmanden, 5 leuke voorbeelden!

Een lekker warm plekje voor de kat zelf, een goede kattenmand is onmisbaar! Een eigen plekje waar het dier kan uitrusten, zich kan opwarmen en helemaal veilig voelt. En natuurlijk om de vele slaapuurtjes ongestoord in door te brengen. Het leuke is dat een kattenmand niet alleen voor het huisdier leuk is, met de design kattenmanden in dit artikel voeg je een ware eye-catcher ( šŸ˜‰ ) toe aan je eigen interieur. Win-win!


5 – Katten “iglo” met bont

Een heerlijk warm holletje voor je kat waarin hij zich lekker terug kan trekken gedurende de koude dagen. En met het bijzondere uiterlijk is deze kattenmand ook nog eens een leuke toevoeging voor het interieur! Verkrijgbaar in meerdere maten.

Bekijk


4 – Rieten kattenmand met kussentje

Perfect voor de moderne woonkamers: een kattenmandje gemaakt van riet! Deze rieten kattenmand is van binnen voorzien van een zacht kussen gemaakt van immitatie schapenvacht, zachter kan je kat niet dromen!

Bekijk


3 – Vilten kattenhuisje in vorm van kat

Voor welk dier dit heerlijke huisje bedoeld is bestaat geen twijfel over! Het vilten kattenhuis heeft ook nog eens de vorm van je vriendje. Super leuk voor in de woonkamer, als dat niet lekker dromen wordt!

Bekijk


2 – Kattenhangmat voor aan de radiator

Voor de echte luie katten: een kattenhangmat! Deze hang je gemakkelijk aan de verwarming waardoor je ruimte super efficient benut. Het staat leuk, past dankzij de strakke vormgeving goed in een modern interieur en is ook nog eens een heerlijk warm plekje voor de poes!

Bekijk


1 – De katten-tipi!

Een feestje voor je kat: zijn eigen tent! En in menig interieur is deze kattentipi eveneens een echte eye-catcher dankzij het bijzondere design. Een heerlijk beschut plekje voor je kat, hij laat zich niet meer uit de tent lokken!

Bekijk


Een heerlijk mandje voor je kat hoeft dus niet saai of lelijk te zijn, je kunt ze gewoon in het zicht in de woonkamer zetten. Deze voorbeelden voegen zelfs echt wat toe aan de moderne interieurs! Je zult zien dat je niet alleen je kat, maar ook jezelf een groot plezier doet met deze bijzondere kattenmandjes. We hopen dat we je met deze leuke voorbeelden een beetje op weg hebben kunnen helpen en wat inspiratie hebben kunnen geven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.