Dierendag acties

Het is weer bijna dierendag! De dag om je huisdier extra in het zonnetje te zetten en te verwennen met een extra portie snoepjes, een lekker kluif voor je hond of een speelgoedmuisje voor je kat. Dierenwinkels spelen graag in op deze dag met extra kortingen. Dierendag is daardoor niet alleen het moment je huisdier extra te verwennen, maar ook hét moment om extra voordelig een zak voer in te slaan!

Omdat de verschillende dierenwinkels acties hebben, hieronder een overzicht van de beste dierendag kortingen.tot 30% korting op dierenvoeding, kattenbakvulling en dierbenodigdheden!

Bij bol.com is het een hele week feest! Heel veel dierenartikelen zijn namelijk extra voordelig. Zo is dierenvoer tot 30% voordeliger dan normaal.


Tot 25% korting op heel veel diervoeding!

Ook bij Brekz kun je tijdens dierendag terecht voor extra voordelige honden- en kattenvoeding. Op verschillende populaire merken als Hills, Gourmet, Royal Canin, Biofood en Eukanuba zijn acties met kortingen oplopend tot 25%.

Bekijk aanbiedingen


medpets logo

Gratis dierendagpakket voor jouw hond óf kat bij een besteding vanaf €49,-

Bij besteding vanaf 49 euro (let op, exclusief verzendkosten) krijg je op 4 oktober 2022 een gratis dierendagpakket bij je bestelling! Deze actie geld zolang de voorraad strekt en alleen op 4 oktober dierendag zelf. Hierin zitten 9 producten, variërend van een speeltje tot verschillende lekkernijen en probeerverpakkingen.

Tip!: Extra 5% korting op snacks en speelgoed op met kortingscode ACTIE3922

Bekijk actie


10% korting op alle snacks en speeltjes!

Het is bijna Dierendag en dat moet gevierd worden! Verwen jouw huisdier met een lekkere snack of nieuw speeltje, want hierop ontvang je nu 10% korting! Actie is geldig t/m dierendag 4 oktober 2022.

Bekijk actie


Zooplus

Steunt Stichting Dierenvoedselbank en extra korting!

Ook Zooplus denkt aan de dieren tijdens wereld dierendag, met acties, maar vooral door aandacht te besteden aan een goed doel. Niet alle dieren hebben het even goed, zelfs in Nederland. Om dieren in gezinnen die wat minder te besteden hebben ook goede voeding te geven, doneert Zooplus tijdens de actieweek een deel van iedere bestelling aan Stichting Dierenvoedselbank Utrecht en Dierenvoedselbank van Waadhoeke.

Bekijk de actie


Pets place

Speciaal voor vaste klanten (premium leden) 20% extra korting!

PetsPlace pakt uit! speciaal voor vaste klanten die premium lid zijn is er een aantrekkelijke actie. In de week van dierendag ontvang je 20% korting op 20.000 producten. Maar niet alleen voor premium leden zijn er kortingen, sowieso zijn heel veel producten in de aanbieding gedurende deze week. Sla nu je slag!

Bekijk aanbiedingenGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.