katten

Katten, in Nederland lopen er meer dan 2,5 miljoen rond. Daarmee is de kat het meest gehouden huisdier in ons land. Het vriendelijke karakter spreekt veel katteneigenaren aan. Maar welke soorten katten bestaan er? Hoe voed je een kitten op de juiste manier op en verzorg je deze dieren door de jaren heen? En wat te doen als hij ziek wordt of zich raar gedraagt? Lees hier alles over de verzorging, het gedrag en de opvoeding van katten!

Populair

Hoe oud wordt een kat?

Wie een kat aanschaft dient er rekening mee te houden dat het dier vele jaren bij je zal blijven en dus ook zorg vraagt. Maar hoe oud worden katten nu eigenlijk precies?

Verder lezen

Kat ontwormen

hoe vaak dien je te ontwormen? En welk middel gebruik je hiervoor? Lees in dit artikel alles over het ontwormen van je kat of kitten.

Info over ontwormen Top-10 wormenkuren

Op onze nieuwsbrief abonneren

[mailpoet_form id=”2″]

Kattenproducten

Een nieuwe kat in huis betekent ook een hoop nieuwe kattenspulletjes kopen. Een kattenbak, krabpaal en natuurlijk de juiste brokjes. Hieronder vind je informatieve artikelen voor een aantal van de belangrijkste producten die iedere katteneigenaar nodig heeft vol met handige tips. Zo koop je altijd het best passende product voor jouw kat!

Krabpaal

Krabpalen

Voeding

kattenvoer

Kattenbak

kattenbak

Kattenluik

kattenluik

Voer automaten

automatische voerbak voor katten

Drinkfontein

drinkfontein voor katten


Kattenrassen


Informatie over katten

kattengedrag

Katten, het zijn eigenwijze dieren. Ze doen wat ze willen en kunnen af en toe erg humeurig zijn. Maar wat betekenen de signalen die katten afgeven? Wat zegt het over de stemming van het dier? Lees hier alles over het gedrag dat katten vertonen en wat het betekent!
Artikelen in kattengedrag

tips & weetjes

Haal nog meer uit je kat met deze informatie! De leukste tips en weetjes over katten vindt je hier. Voeding, opvoeden en gezondheid, lees hier alles wat je moet weten over katten!
Artikelen in katten tips & weetjes