U bent hier: Home » Vissen » Overige onderwerpen » Arrestatie toerist na voeren van vissen
Arrestatie toerist na voeren van vissen

Arrestatie toerist na voeren van vissen

Op het Thaise eiland Koh Kai is het voeren van vissen een Chinese toerist duur komen te staan. Voor het voeren van de vissen is de beste man namelijk in hechtenis genomen.

Zo nam de middag een onverwachtse wending voor de 45 jarige Hongzi Zhou. Resulterende in een uiteindelijke arrestatie. De politie hield de nietsvermoedende man uiteindelijk staande voor het vermeende ‘verstoren van het leven in de zee’. De aanhouding is een gevolg van de nieuwe wetten die door het ministerie van zee en kust zijn doorgevoerd. Deze nieuwe regelgeving dienen verstoring van het zeeleven zo goed mogelijk te voorkomen. Wat er door de toerist aan de vissen gevoerd is, blijft tot dusver onduidelijk.

Een Thaise krant weet te melden dat de Chinees omgerekend een bedrag van tweeëneenhalve euro aan borg dient te betalen. Tevens mag hij het eiland niet verlaten in afwachting van zijn proces.

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top