U bent hier: Home » Over ons

Over ons

Dierennieuws is de grootste (huis)dierensite van Nederland. Je vindt op deze site onder meer achtergrondinformatie over de verzorging van je huisdier en het laatste nieuws uit de dierenwereld.

Peter Klaver
De website Dierennieuws is een initiatief van de bekende dierenarts Peter Klaver, onder meer dertien jaar lang dé dierenarts van de Amsterdamse dierentuin Artis. Peter begon ooit met het plaatsen van artikelen op internet over zijn ervaringen, tips, visie en weetjes. Door de jaren heen is Dierennieuws uitgegroeid tot een website met maandelijks gemiddeld 90.000 bezoekers. Het team van Dierennieuws bestaat inmiddels uit meerdere redactieleden, columnisten, gastschrijvers en webdesigners. Zij hebben allen een hart voor dieren.

Dierennieuws op Facebook
Dierennieuws heeft een druk bezocht Forum en is tevens zeer actief op Facebook. Wekelijks maakt Dierennieuws ook een actuele nieuwsbrief, om je op de hoogte te houden van het laatste nieuws. Je kunt altijd reageren op de artikelen op de site; de input is altijd meer dan welkom. Wij vinden het prachtig om te zien hoe betrokken de mensen zijn als het om dieren gaat.

Reageren is niet meer mogelijk.

Scroll To Top