U bent hier: Home » Disclaimer

Disclaimer

Dierennieuws.nl is een initiatief van Pet Marketing B.V., ingeschreven als onderneming bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 53185684.

Wanneer u een van onze websites bekijkt en de daarop getoonde informatie gebruikt, stemt u in met de voorwaarden vermeld in deze disclaimer.

Dierennieuws/Pet Marketing B.V. heeft te allen tijde het recht om, zonder enige aankondiging, de informatie op zijn website(s) te wijzigen. Bij Dierennieuws/Pet Marketing B.V. worden met zorg de website(s) geschreven en gevuld. Echter, Dierennieuws/Pet Marketing B.V. zal nimmer instaan voor de juistheid, volledigheid en/of actualiteit van de teksten, prijzen, prijswijzigingen, afbeeldingen en overige inhoud van de website(s) en/of het functioneren ervan. Aansluitend op dit laatste punt zal Dierennieuws/Pet Marketing B.V. dus niet aansprakelijk zijn voor schade die ontstaat, dan wel dreigt te ontstaan, door (in)correcte teksten, prijzen, prijswijzigingen, afbeeldingen (onder copyright van beeldbank Thinkstock of aangeleverd door derden of anderszins) en/of overige inhoud van de website(s) en/of het functioneren ervan.

Het gebruik van alle informatie op de website(s) van Dierennieuws/Pet Marketing B.V. is voor eigen risico van de bezoeker, dan wel de gebruiker. De intellectuele eigendomsrechten van alle getoonde informatie en methodes op de website(s) van Dierennieuws/Pet Marketing B.V. liggen bij Dierennieuws/Pet Marketing B.V.

Het is de bezoeker en/of gebruiker van de website(s) van Dierennieuws.nl niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming van Pet Marketing B.V. informatie te kopiëren, te verspreiden of te wijzigen – op welke wijze dan ook.

Reageren is niet meer mogelijk.

Scroll To Top